Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (930) Hverdag (505) interiør (120) jakt (245) Jul (301) Krokskogen (241) mat (452) Matauk (62) new York (155) oppskrift (199) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

søndag 10. juli 2022

Pastaform

 

Det ble en tager vad man haver-rett etter tur. Den ble så god, at vi måtte skrive den ned for fremtiden. Art by accident. 
Kok opp en halv pakke tagliatelle i lettsaltet vann. Kutt opp en pakke bacon og 2 krydrede pølser (her brukte vi ramsløkpølser fra Anni’s) i biter og stek opp dette. Bland pasta, pølser, bacon, en pakke frosne erter (400 g) i kjelen sammen med en boks kremfløte og en terning kjøttbuljong. Smak til med krydder, vi brukte en god del Gullkrydder og til Ramsløksalt fra Fru timian i tillegg til pepper. Bland inn 1/3 pakke revet mozarella. Hell alt i en ildfast form og strø over resten av pakken med revet mozarella. Stekes på 220 grader til osten er gyllen. Serveres gjerne med loff og smør. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar