Etiketter

butikktips (54) Elgseter (313) Ferie (117) hund (872) Hverdag (478) interiør (114) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (446) Matauk (62) new York (153) oppskrift (196) Reise (227) restauranttips (125) Salat (21) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

søndag 24. september 2017

Tur til Brussel med jobben

Tur til Brussel med jobben - hele avdelingen på tur. Vi har hatt faglige og sosiale aktiviteter. Veldig nyttig. Mange nye mennesker i avdelingen, på forskjellige steder i Norge, så da er det fint å kunne reise bort sammen og bli bedre kjent og planlegge hvordan vi skal jobbe sammen.

Her på flyplassen i Brussel

Mat må man jo ha, carpaccio og mussels from Brussels (moules frites). Restauranten hadde 69 forskjellige blåskjellvarianter. Det er visstnok sesong og dette var en restaurant av den lokale sorten som er kjent for blåskjellene sine. Her har jeg gått for en sikker vinner - blåskjell i saus med bacon, fløte og ost - fantastisk, men med 1,3 kg blåskjell (+ suppe/saus) måtte man jobbe for å bli ferdig.




 En løpetur på morgenen. Grand place i soloppgang

Og et norsk innslag (og noe annet ved siden av)

Klassisk belgisk plass - ble ikke tid til dette denne gangen..

Middag dag to, kamskjell er bra, og lam til hovedrett :)

When in Belgium...






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar