Etiketter

butikktips (56) Elgseter (316) Ferie (119) hund (903) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

søndag 13. august 2017

Lørdagstur i herlig vær!

Gutta foran Storkletten 

Tur må det være, samme hva! I dag skulle vi kjøre videre, men vi tar oss alltid tid til en runde først. Godt for både to- og firbente (de skal jo gjerne ligge lenge i bilen også, det gjør det ekstra viktig å slite ut labbene litt)
I dag gikk vi en runde som ikke har gått før: opp sti 3 til Storkletten, så fulgte vi sti 5 (det var denne Gunnar ikke hadde testet) og runder Skjerdingfjellet i øst og sør før vi til slutt følger sti 6 (/1) hjem. Det er alltid godt å kunne gå en runde, det gjør turen litt mer spennende, synes vi. Denne runden er på 10 kilometer og er en fin runde i spennende, kupert og variert terreng. Det er gode sjanser for å treffe rein på østsiden av Skjerdingfjellet, i hvert fall om en går alene... 

Vi gikk den rødstiplede ruten: 10 km 

Vi er så heldige som har disse stiene i regi av Hirkjølen demonstrasjonsområde! Det er jo ingen tvil om at kunnskap gjør ting mer interessant, og det får vi her. Formasjoner, vegetasjon, utvikling, bruk av områdene, historie... alle stiene har mange slike informasjonsskilt, moro for store og små! 

Lukter SÅ spennende! 

Skjerdingfjellet (og ikke Storkletten, som det fort kan ligne på...) 

Utsikt mot Hellaksmyrene og Heden 

Tepause

Noko attåt

Nedover mot sti 1 er det så bratt at det står varsel om det langs stien, Lakka lar seg ikke bekymre

...ikke Bamse heller

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar