Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (117) hund (879) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

onsdag 23. august 2017

19.8.Uvant å ikke legge seg bak i Vitaraen til kvelds 19. august! Men, med skolestart på mandag ble vurderingen at reinen får gå i fred for meg første jaktdagen i år. Med fullt kjør fra halv ni mandag morgen, kunne reinen ikke falt senere enn tolv på søndag, og da hadde det ikke blitt mye tid igjen til jakt...
Så, det ble kveldstur på familien Aasbø-Skinderhaug på lørdag. Og vi hadde ikke kommet langt før frontgruppen så (og luktet) rådyr. Det er mange rådyr oppi her nå. Har prøvd å finne muligheter for å kjøpe kort, men ikke funnet noe enda. Kan hende det er en mulighet jeg har sett, men da er det ikke jakt før i oktober... og da er det tidlige kvelder, så blir vanskelig å få til ettermiddagsjakt da, helgene er jo 100% fullbooket med elgjakt. Men, uansett spennende å komme innpå rådyr.
Sopp fant vi også, oppskrift på Kantarellsuppe kommer!
Og, så fikk vi testet/startet inngåingen av nye fjell- og jaktstøvler. Alfa er oppskrift for føttene her i gården!

Alfa Bever til venstre, Alfa Walk king til høyre

Alfa Bever er den beste jaktstøvelutgaven for damer (eller små føtter). Skoene er fine og gode, men mangler noen av egenskapene de beste til jaktstøvlene til Alfa (Jerv og Bever Pro) har. F.eks. høyden og ankelstøtten. Det irriterer meg, fordi jeg skal over de samme bekkene og myrene  som de som bruker 41 og oppover og jeg skal kunne måtte bære like tung bør som dem... Oppfordrer derfor Alfa til å lage Alfa Jerv fra og med 36! 


Lakka er fornøyd! I år er første sesong med svartsurbær på buskene vi har kjøpt for Lakka


Lukter rådyr! sier Bamse


Litt ville i nikkersen, begge to! 

De gjemmer seg godt innimellom! -men ikke godt nok for oss... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar