Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (902) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (449) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

tirsdag 15. august 2017

Elgsetersøndag


Med 60 ventede gjester på torsdag og konstant vått gress siden vi kom hjem fra ferie (med unntak av torsdag, men da startet ikke klipperen), hadde ikke Gunnar is i magen til å satse på gressklipping til uka... Derfor kjørte vi direkte hjem etter Åge-konserten. Vi landet på Elgseter 9.00, og da var det god med en hvil, vi lå spredt på veranda, i gang, på gresset og i senga... Før vi fikk slått gress (rene kubeitet), grillet oss deilig middag etter tager hva man haver-prinsippet, ryddet litt, plukket sopp og gått tur. Selv om det hadde vært fantastisk med en fjelldag til, var det veldig godt å gire ned samtidig som vi fikk gjort litt hjemme også, dagene og kveldene er ganske fulle fremover.
 
Lakka er megamotivert for middag! Bamse tok gulvmatta på verandaen, så da måtte Lakka ta til takke med dørmatta...

Jurec og Elzbieta stod plutselig på gården, hjemme igjen fra sommerferie. Lakka satte seg utenfor og ventet da hun oppdaget at de hadde kommet hjem, hun opplever dem nok som en del av husstanden. Og Lakka og Bamse fikk en bærepose med godsaker fra Polen, og de ble overlykkelige! Vi fikk polske pølser, og de er utrolig gode på grillen! Mektige saker, men fulle av deilig smak! Vi spiser dem med litt Jarlsberg, potet, litt rømme og pølse: knallgodt!

Ut på tur! Elgen har også luftet seg i dag.

Ikke plukkbart...

...plukkbart...

Solnedgang på Rognlia


Ikke mye, men litt. Nok til en pai
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar