Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (878) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

lørdag 26. august 2017

Kantarellsuppe


Stek 350 g. kantareller og 2 finhakkede sjalottløk på middels varme i nøytral olje i et par minutter. Tilsett 1 dl. hvitvin og la det koke nesten inn, tilsett deretter 9 dl. kyllingkraft, og la det småkoke i ca. 20 minutter. Kjør suppen i blender og tilsett gradvis 2 dl. fløte. Varm opp suppen igjen og smak til med salt, pepper og saften av 0,5 sitron.
Stek en håndfull kantareller i nøytral olje et par minutter, og tilsett 2 ss. smør til slutt. Smak til med salt og pepper.
Server suppe med stekte kantareller på toppen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar