Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (902) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (449) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

torsdag 10. august 2017

Vippa


Vippetangen har fått sitt eget, faste, streetfoodmarked! De åpnet i vår og på søndag var det på tide å teste, post tur i Lillomarka.
Mathallen består av et stort og åpent rom med masse bord i midten, her skal det gå greit å finne et sted å hvile baken mens en spiser! Inntil veggene er det fullt av små boder som representerer ulike verdensdeler og mattradisjoner. Det som vi også vurderte som et kvalitetskjennetegn, var at hver bod hadde ikke et veldig variert utvalg retter. Variasjon kan en få ved å handle i flere boder, og så holder de seg til noen gode retter hver.
Det var kun tre boder vi ikke testet denne gangen, så det får vi ta neste gang. Handlet en porsjon hos de forskjellige og så delte vi, slik fikk vi testet ut mange gode smaker. Anbefaler egentlig å gjøre det på den måten, mye som er delbart her!
Vi testet ferske og friterte vårruller (100,- pr.porsjon), dumplings (vegetar og svin) (100,- pr. porsjon), pizza (60,- og 85,-), pulled duck (105,-) og red curry wok (119,-). Det var vel begge variantene av vårruller, begge variantene av dumplings (gutta foretrakk kjøtt, damen foretrakk vegetar) og pizza som fikk best score blant oss. Anda var litt smakløs, red curryen var det siste Gunnar spiste, så det uvisst om han vare var ekstremt mett eller om den ikke var en høydare...
Det er en bar i lokalet, der får en kjøpt mye forskjellig leskende, både med og uten alkohol.
Vi synes Vippa var et bra sted for å kose seg med enkel og velsmakende mat, alle tre car gira på å smake på "alt" og det var helt overkommelig å smake på mesteparten i alle fall... Rettene er så godt som ferdige eller helt ferdige (men fortsatt av fersk kvalitet), så en kan finne seg et bord, kjøpe 2-3 retter, spise for så å kjøpe mer hvis en fortsatt ikke er mett. Et bra konsept!
Fra starten av har det vært rift om bodene, og det er fortsatt noen ledige plasser, så her blir det nok flere muligheter etter hvert. En pølsebod som var her fra starten er allerede lagt ned mens en eritreisk stand åpner i løpet av august.
 
Ferske vårruller, pulled duck, stekte vårruller og dumplings

Og vi er i gang!

Pizza på bordet!

Red curry

Pizza

Handler dumplings på Kinabolle

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar