Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (902) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (448) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

fredag 25. august 2017

Budsjettips for hund: kjøp godisen på Europris!


Vi som har huns vet veldig godt at det koster mer enn innkjøp og en sekk for i ny og ne. For våre bortskjemte små går en ganske "pen" sum i måneden til godis. De får alltid noe å tygge på når vi drar på jobb, de får som oftest en liten tyggesak sammen med middagen og rett som det er finner vi tobente frem litt kos til oss selv, og da blir selvsagt ikke de grå glemt og når vi legger oss, ja, da er det tannbørste (Dentastix) hver kveld. Med andre ord: 2-3 saker om dagen... Og med to hunder, ja, litt blir det.
Vi har noen steder vi vet at vi finner ting de liker, hvor utvalget er godt og prisen er av de bedre. Vi handler alltid en del godt i Sverige, vi handler også en del godt på Plantasjen (der handler vi maten også, Royal Canin) og den siste tiden handler vi mer og mer på Europris! De har fått et stort utvalg og det er bra og velsmakende ting som våre firbente elsker. I tillegg til godis, har de også fått mye utstyr til dyr, vi kjøpte for eksempel flyburene til Lakka og Bamse her da vi skulle flytte til Albany.
Vi tenkte vi skulle dele noen av snacksfavorittene her:

Svinerull med lever:  49,90,- Sprøtt svinehud fylt med lever. Disse kan de tygge på en liten stund, og er fine å gi når de skal kose seg mens vi f.eks. spiser middag

Dentastix i pinnsvinform: 29,90,- En stor Dantastikk (samme smak og konsistens). Er såpass myk at den ikke varer så lenge, men de storkoser seg! Så myk at jeg tør å gi den uten at vi er til stede.

Tørket kyllingfilet: 79,90,- Et kupp! Disse er høyt elsket, tørket kjøtt er jo alltid godt! 400g er mye billigere enn hva vi tidligere har kjøpt samme mengde for i Sverige f.eks.

Dreambone er tidligere omtalt. 49,90,- for alle størrelser, men da med ulik form/mangde/antall i pakken. Lukten minner om Prim, så dette virker fristende på oss alle.  

Kyllingpinner: 29,90,- Faste, men sprø.

Strimler av vom: 29,90,- . Myke strimler, god lukt og smak for hunden. Typisk godbit å få når vi drar på jobb.

Dentalstiks: 29,90.- En brøkdel av prisen av originalen, og hundene er like glade i disse.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar