Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (916) Hverdag (492) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (451) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (128) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

tirsdag 15. august 2017

Trondheimsnatt


Endelig var det tid for en Åge-konsert! Det er jo alldeles for gæli, det har vi aldri vært på før! En sang her og der i forbindelse med noe annet, men aldri en kveld med Åge, før nå.  Og med unntak av RAH, så kunne vel ikke lokasjonen vært bedre! Trondheimsnatt på Sverresborg med Åge, Sambandet og Trondheim symfoniorkester. Her var det full trøkk, nesten 3 timer sammenhengende spilling, god stemning både på og utenfor scenen og sinnsykt høy allsangfaktor! Da vi ved en tilfeldighet tittet på klokka, viste det seg at konserten svart var over, det føltes ikke sånn... På vei ned igjen til by'n ble det allsang sha la la la la la la.... Rosenborg hadde jo vunnet i Molde :) Herlig stemning!

Hanne Boel hadde en gjesteopptreden, de tre sangene var det Åge fikk hvilt stemmen sin, men spille gjorde han

Vi sikret oss etter en dag med trønderregn

Lys og varme

Gunnar var fornøyd med bryllupsdagsgaven sin
 
Trondheimsnatt, spilles kun i byen den er skrevet for (+RAH da...)


Takk te dokk

Nidelven stille og vakker du er...

Vurderte å stikke innom for å høre om de hadde en til overs
 
Dagens tips fra oss er å parkere ved et sykehus om du trenger parkeringsplass med drosje videre. På en lørdag er det veldig enkelt å finne ledig plass, og det står alltid drosjer i ku utenfor hovedinngangen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar