Etiketter

butikktips (56) Elgseter (316) Ferie (119) hund (903) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 7. august 2017

Fredag


Nå er hverdagen over oss for fullt! Allikevel, de første hverdagene er tøffe etter ferie, men vi fyller dem opp med små lysglimt. Det er nå en gang flest hverdager, og hverdagsmagi trenger ikke være så vanskelig å finne!
 
Fredag morgen løp mannen i huset til jobb for å for å få en liten forsmak av maratonen han skal gjennomføre i september. Vi andre tre tok oss en liten løpetur før mor dro på jobb, Lakka og Bamse var så gira da vi gikk ut på torsdag (Bamse ville helst galoppere oppover bakkene) at de måtte få seg løpetur i dag. De er så fine å løpe med og elsker å få opp farten litt, så det ble veldig bra!
 
 
På vei til jobb: stoppe innom Posten. Når skatten går i +, unner undertegnede seg litt materealistisk glede, sånn type materealisme som en ikke unner seg til hverdags. Resten av overskuddet forsvinner som oftest inn i hverdagens utgifter.Jeg har ønsket meg et hvitt Hermes-armbånd, og med "bonus" inn på konto denne uken, klaffet det bra når det kom et slikt armbånd ut på finn.no til halv pris. På fredag ble det plukket opp på posten. (for, skal en ha hvitt armbånd, er det jo mest gøy å få det på sommeren, mens en fortsatt har sommerbrun hud)
 
Oppdaget en god og velsmakende lunsjrett! Helt perfekt for de av oss som ikke har kantine på jobb! Denne koster 25,- og holder i alle fall meg god og mett resten av dagen en vanlig arbeidsdag. Det er tre varianter: Thai, Orient og Italia.

Bygåvvå fra Island! Da vi møtte Erling Kristian for bursdagsmiddag fikk vi overlevert en fyldig og spennende pose fra Island. Rene juleaften da vi pakket opp!
Bygåvvå (oversatt: bygave) er en Skinderhaugsk tradisjon, den/de som reiser, har med seg noe hjem til de som ikke er på farten. Så moro å være mottaker! Og jeg synes det er en utrolig koselig del av det å være på reise også, å prøve å finne godbiter av ulikt slag som kan glede de andre.

Kvels på Elgseter. Så fint i hagen nå!Kos
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar