Etiketter

butikktips (56) Elgseter (316) Ferie (119) hund (903) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

torsdag 3. august 2017

Plutselig var det august!

Første arbeidsdag! Hvor ble juli av? -skulle gjerne startet ferien på nytt denne dagen, har hatt en fantastisk måned! Men, det ble en myk overgang, hyttekontor på tirsdag. Gunnar benyttet lunsjpausen til å klippe unna buskas på vei opp som står i fare for å ødelegge utsikten over fjellene fra verandaen. Etter endt arbeidsdag (den var slutt 16.00 denne dagen) dro vi ut på en liten luftetur. Vi gikk innover Ledsagerveien og så både rein, hare og rev. Etter den lille ettermiddagsturen spiste vi middag på restaurant, tirsdager har blitt flesk og duppe-dag på Skjerdingen. og den muligheten kunne vi ikke la gå fra oss! Deilig (og farlig) med buffet med F&D, men det begrenser seg heldigvis hvor mye en order, metthetsfølelsen kommer fort og brutalt. Etterpå ble det litt skikkelig morsomme aktiviteter: vaske bad og vinduer, samt siste rest med rydding av buskas... Kvelden ble avsluttet med sommerens siste fisketur i Hira, bursdagsfrokost måtte jo sikres. Og da må vi skryte litt ekstra av våre små grå: selvsagt er det kjedelig å vente når tobeintingene fisker, men det gjør de! Ikke noe masing, bare tålmodig venting og takknemlighet over å være med, så heldige vi er som har så snille hunder!
 
Porten hadde blitt stående åpen, så da hadde Bamse benyttet seg av sjansen og tatt seg en tur! Heldigvis ble fraværet oppdaget og vi benyttet sjansen til å spionere... Han vet veldig godt hvor han skal og traver lett bortover veien. Markerer grundig ved innkjørselen til Frank og går videre til svingen. Der markerer han litt på begge sider av veien...

Før han snudde, helt av seg selv, og gikk hjem igjen. Bamse har kontroll!

Det lukter ekstremt godt i Ledsagerveien, Lakka går mange ganger så langt som oss andre!

Hvile ved bekken, vi rakk en liten tekopp før retur

Maursti på Land, så Lakka stod i bekken under hele pausen. Glemte seg 4 ganger og var på vei til å sette seg, men reiste seg fort opp igjen da stjerten ble kald og vå...

Ved brakka har vi sett både røy og hare, her er det spennende å passere! (denne gangen sprang haren avgårde 1 meter fra beina våre!)

Retur

Målrettede typer

Flesk og duppe, godt!

Bamse sjekker fangsten, de synes ikke fisken frister som rå 
 
Det ble sju på land, seks med hjem. Vi håper den sjuende ble funnet av minken, den forsvant helt i gresset for oss i alle fall... Den største er Hira-rekord for oss, over 100 gram, så stor at du merker beina når du spiser den.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar