Etiketter

butikktips (49) Elgseter (247) Ferie (107) hund (736) Hverdag (362) interiør (97) jakt (142) Jul (209) Krokskogen (189) mat (333) Matauk (54) new York (126) oppskrift (151) Reise (174) restauranttips (107) Salat (10) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (214)

fredag 9. juli 2021

Hotel Union Øye

 

For et magisk sted! Dette var grunnen til at vi tok oss tre dager i vest denne sommeren, et utgangspunkt som vi synes vi fikk makset optimalt med en solid rute rundt. Trykk her for å besøke hotellets hjemmeside.

Det er ikke så stort et hotell, men det er fylt med så mye bra: det er ikke gått for enkleste/billigste løsning noe sted: fantastisk arkitektur, dekor, møbler, mat, personale! Nå har de i tillegg kjørt en grundig oppussing på huset og det jobbes med en oppgradering av uteområdene som så lovende ut. Her er også gode muligheter for aktiviteter: fjellturer, helikoptertur, leie av kajakk, båttur, skikjøring og så videre. 

Prisene er stive, men om du skal unne deg noe på turen, er det her du gjør det. Vi overnattet første natten i lavvo, og da ble det ikke så ille i snitt. Om du kjenner noen som liker litt spesielle destinasjoner, er også gavekort direkte på hotellet eller gjennom De Historiske et godt tips til jul og bursdager. 

Du møtes av fyr på peisen, koselig. Og så lukter det så godt i et vedfyrt hus, det gjør det også her.


For eventyrerar, Kongar og Dronningar, Deg!


Rommet vårt!

Lavendelpose i garderobeskapet

Lekkert bad med dusj og badekar (og utsikt opp på Slogen fra badekaret). Såper og hårvask fra L:A Bruket

Dessverre ble det ikke tid for fjelltur, det var en som måtte jobbe. Men, da var det i alle fall gode omgivelser å jobbe fra

Utsikt rett opp på Slogen fra balkongen på rommet


Taket i baren

Baren 

Baren

Frokosten

Egg Benedict

Frokost

Utsikten fra frokosten

Skalldyrravioli som forrett til dagens treretter


Inngangen


Dessverre er det ikke lov med hund på rommene lenger. Det er jo litt synd da, med tanke på at det legger opp til å være et "turhotell". Det ble litt styr med å flytte bilen til skyggene, men Svipp var heldigvis tålmodig, og godtok fint å sove i bilen, da er han jo med! Vi håper hotellet tar til vettet etter hvert og lar noen rom være åpent for menneskets beste venn. 

Hagen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar