Etiketter

butikktips (49) Elgseter (247) Ferie (107) hund (736) Hverdag (362) interiør (97) jakt (142) Jul (209) Krokskogen (189) mat (333) Matauk (54) new York (126) oppskrift (151) Reise (174) restauranttips (107) Salat (10) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (214)

fredag 9. juli 2021

Kajakk på Nordfjord

 

Hvorfor drar alle til Loen? Vel, det er jo rimelig fotogent da, med turkist vann i alle retninger. Det var i alle fall hovedgrunnen vår for at det ble en del av vestlandsrunden: turkist vann. Og turkis vann fikk vi. Vi ville jo ha litt aktiviteter å fylle turen med også, og da var en kajakktur ypperlig. Mange av stedene krever at du har våttkort for at du skal leie, men vi gikk for Olden Activities hvor det ikke var et krav så lenge vi lovet å ikke dra midtfjords. Vi er nå ganske erfarne padlere med kano, så litt følelse for aktiviteten hadde vi  og eskimorulle har aldri fristet noen av oss. Da vi booket hadde vi ikke noe forhold til stedet så hvilket vann/fjord vi skulle pale i visste vi ikke før vi parkerte. Det viste seg at vi skulle padle i Nordfjord. Med litt hvite topper på bølgene var det lite som gjorde at det fristet å padle midtfjords, men vi fikk en kjempefin tur i (hva vi anså som) fornuftig avstand fra land. På vei ut hadde vi litt vind, på returen hadde vi godt med motvind (det gikk fort bakover om vi tok et pausetak eller to). Med nærmere fire timer i kano fikk vi ei god økt, og middagen på Mølla etterpå smakte godt og fortjent. 

Vi anbefaler en tur ut på vannet om du er i traktene, det er mange som leier ut både kajakker, kanoer og båter i området Olden, Loen, Stryn!

Her speider vi opp til Rakssetra, turmålet dagen etter


Olden i bakgrunnen

Skåla og Loen i bakgrunnen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar