Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (915) Hverdag (491) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (127) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

mandag 5. juli 2021

Øye

 

Et nydelig lite sted innerst i Hjørundfjorden. Herfra går du opp på Slogen og bor på Hotell Union Øye. Det var ikke tid for Slogen på oss, men vi hadde utsikt rett opp fra balkongen på hotellrommet vårt. Nydelig utsikt utover fjorden på kvelden var det. Og et lite landhandleri har stedet også, Øye landhandel. Det er rart, for jeg føler jeg kjenner stedet godt, etter å ha hørt mange historier herfra, fra min gamle jaktkompis Karl som vokste opp her. Samtidig er det jo aldri helt slik du lager bildene i hodet ditt når du hører andre fortelle om et sted du ikke har vært. Men, en riktig idyll er dette. Heldige med været var vi også, skodda hadde ligget tjukk i dagesvis i forkant av vår visitt, det gjorde den definitivt ikke da vi var her. 

Men trenger forøvrig ikke å fly helt opp på Slogen for å få rørt litt på seg her, nede i dalen er det flere turstier med ulike lengder en kan gå tur på. Det er også muligheter for båt- og kajakkleie, helikpoterturer kan arrangeres og det er fint å kjøre bil rundt i området. Om du ikke vil betale det hvite ut av øyet, er det rimeligere overnatting ikke langt unna på Urke campingIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar