Etiketter

butikktips (49) Elgseter (248) Ferie (107) hund (736) Hverdag (362) interiør (97) jakt (142) Jul (209) Krokskogen (189) mat (333) Matauk (54) new York (126) oppskrift (151) Reise (174) restauranttips (107) Salat (10) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (214)

mandag 19. juli 2021

Tur/retur Nørstkletten

 

Søndagstur! Vi snakket om å komme oss opp på Nørstkletten, men enkelte var klokere enn andre kan man vel si, så vi vurderte vestsiden og slo det fra oss. Får vel bare krype til korset og kjøre hele veien rundt og ned om Mogrenda en dag. Fra den siden er det nemlig veldig fint å spasere opp, det er sørsiden (og øst og vest) som er så veldig vill. 

Uansett. Det er en veldig fin tur! Vi hadde store forventninger til å få se rein i dag, damen det var åpenbart ikke dagen. Vi så utrolig mange mennesker på stiene i dag. Det er utrolig flott og godt å se at mange benytter seg av tilbudene området har å by på, men det kan nok også forklare litt av manglende rein i kikkerten. 

Det var en fin tur med godt vær, til tross for skikkelig sur vind i åpent landskap (men man kler seg jo for sånt), takke meg til litt kjølig når en står i ro fremfor å smelte bort mens jeg går. Og vi kom på liggesår etter en liten reinsglokk oppunder Nørstkletten, så de var ikke langt unna. 

Senkegrop

Rondane, sett fra vestsiden av Storkletten 

Baksiden av Storkletten 

Stikryss, Nørstkletten og Alvdalsølen i bakgrunnen 


I kanten på denne gressletta hadde reinen slappet av rett før vi komSvipp speider ned til Skarsetra, som vi syklet til i går

Storkletten sett fra nordøst

Skjerdingfjellet sett fra Storkletten 

Mesteparten av turen gikk på blå sti

Bratt på østsiden av Storkletten 

Det skjer ting i naturen nå, snart moden molte 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar