Enkelt og veldig godt, sånn kan det gjøres:
Kutt opp en agurk i tynne skiver (mandolin eller ostehøvel) hell over en blanding av 4 ss vann, 2 ss eplesidereddik, 1 ss sukker og 1 ts salt.
Så setter du rene småpoteter på kok i saltet vann. Når de er møre, hell av vannet og tilsett smør og finhakket dill og smør potetene med dette.
Bland sammen siktet hvetemel, salt og pepper. Legg fisken i dette og snu før du legger fisken over i middels varm panne med smør. Stek fisken i 2-3 minutter på hver side til den blir gylden. La den tørke på papir til slt er ferdig.
Når fisken er ferdig stekt, heller du litt melk (ca 1 dl) opp i stekesjyen i pannen og rør dette godt sammen. Skru ned varmen påplaten. Tilsett 1 boks seterrømme, rør inn og la putre mens du smaker til med salt og pepper etter behov. Tilsett 1 dl gressløk rett før servering.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar