Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

fredag 22. januar 2016

Mektig hverdagsspaghetti

Vi skulle ha spaghetti carbonara i dag... Men med kun ett egg til disposisjon, ble det skralt med carbonara for to. Så da ble det improvisasjon, med hell konkluderte vi med. Middag på 10 minutter!

Kok spaghetti. Imens steker du en finhakket løk, når løken er blank og myk tilsettes bacon. Stekes gyllent. Bland en boks fløte med et egg, 2 ss tomatpuré, 1/3 potte persille (finhakket), 2-3 fedd hvitløk, 100 g raspet parmesan, salt og pepper. 
Når spaghettien er ferdig kokt, hell av vannet. Ha pastaen tilbake i kjelen, bland inn bacon/løk og egg og fløteblanding. Røres sammen på middels varme. Server med et dryss parmesan og en liten persillekvast. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar