Jack og Ingeborg kom over på formiddagen, hyggelig!
Hvitt både på bakken og lufta på Elgseter
Kjekt å være to!
Ikke mye solskinn på Krokskogen i dag
Måtte få med oss starten på touren i dag. Heia Petter!
Definitivt ikke igang med striskjorta og havrelefsa enda, tirsdag er dagen for oppstart av innstrammingen her i gården... Kosemat med ostefondue og jordbærsalat
OSTEFONDUE
Bruk to fedd hvitløk og gni inn kjelen med disse. Varm opp 3 dl hvitvin. Bland inn 500 g revet ost 50/50 Jarlsberg og Cheddar). Røre røre og røre... Til vil og ost blandes sammen til glatt masse. Tilsett litt revet muskatnøtt og litt hvit pepper. Så 1 ts maizenna utblandet med 1 ss hvitvin. Dette må røres frem til servering. Kutt opp en god loff i terninger som du dypper i ostemassen.
Det er godt med salat til.
SALAT
ruccola og spinatblader
Jordbær
Valnøtter
Fetaost
(Rødløk er også godt)
VINAIGRETTE
3 ss extra virgin olivenolje
1 ss hvitvinseddik
1 ts sennep
2 fedd knust og hakket hvitløk
1 ts salt
1 ts sukker
Blandes sammen og inn i salaten...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar