Surre 2 sjalottløk i rapsolje, når løken er blank, tilsett 0,5 chilli og 2 fedd hvitløk, la det stekes litt sammen. Ha så oppi 2 ss tomatpuré, stekes i et-par minutter. Hell oppi to bokser hermetiske tomater, og gi det et oppkok. Tilsett 7,5 dl vann med 2 terninger hønsebuljong, 1 ss sukker og la det putre i 10-15 minutter. Smak til med salt og pepper, gi suppen noen runder i blenderen og så er det klart for servering! Kombineres gjerne med et lite dryss hvitost, et hardkokt egg og/eller noen kokte pastaskruer.
Om livet til oss på Elgseter. Hverdagsliv, uteliv med turer og jakt, reising, varierte oppskrifter og forskjellige tips
Etiketter
butikktips
(59)
Elgseter
(318)
Ferie
(120)
hund
(935)
Hverdag
(517)
interiør
(121)
jakt
(250)
Jul
(303)
Krokskogen
(242)
mat
(455)
Matauk
(62)
new York
(155)
oppskrift
(203)
Reise
(236)
restauranttips
(130)
Salat
(22)
Saus
(9)
suppe
(7)
Tilbehør til vilt
(6)
Tips
(49)
Viltoppskrift
(13)
vinterpalasset
(264)
tirsdag 5. januar 2016
Tomatsuppe
Nok en dag med suppe, i dag ble det tomatsuppe. Enkelt, godt og fra bunnen av!
Etiketter:
Hverdag,
Hverdagsoppskrift,
oppskrift,
suppe,
Suppeoppskrifte,
Tomatsuppe
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar