Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

lørdag 9. januar 2016

Havregrynsrundstykker


Kom over noen som tipset om å lage brød med disse ingediensene ved en tilfeldighet på FB (noen på min venneliste som hadde kommentert et bilde, verden er virkelig full av tilfeldigheter). Vi fant ut at dette så godt ut og siden vi ville ha det til frokost (eller mer korrekt: brunsj), lagde vi rundstykker av det, så det skulle gå raskere. Hele prosessen fra vi fant frem ingrediensene til vi spiste frokost tok 30 minutter = likbart!

 400 g havregryn kjøres i blenderen og blandes deretter raskt sammen med 4 egg, 1 stor boks cottage cheese, 3 ts bakepulver og litt salt i kjøkkenmaskinen. Om du har foodprosesor som kan ta hele blandingen, blander du bare alt i den og kutter ut blenderen.



Deigen er litt klissete, men det går greit å lage noenlunde fine rundstykker av den. Stekes midt i forvarmet ovn på 200 grader i ca 20 minutter. Vi fikk 11 rundstykker.


Klart!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar