Etiketter

butikktips (56) Elgseter (316) Ferie (119) hund (908) Hverdag (490) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

onsdag 1. august 2018

Annecy


Vi skulle bare stoppe for å spise middag... Og endte med å havne midt i Tour de France-sirkuset! Heldigvis var det hviledag og de skulle ikke sykle ut før dagen etter (og da var vi forduftet), så vi fikk med oss masse ekstra liv, og bittelitt parkeringskaos, uten de for store utfordringene.
Annecy er en koselig by, med en fin kanal, trange smug og god mat. Vi kom, som alltid når vi reiser samlet, i prat med flere, blant annet et australsk par som var kommet til Frankrike kun for å følge Touren.
Vi fikk handlet litt gaver, spist god mat og is og sett den berømte innsjøen og en god del av gamlebyen. Annecy går for å være en av frankrikes vakreste byer, og ut fra det vi så så er det fullt forståelig.


Lakka og Bamse inne på TdF-området

Gatelangs

Deilig caprese til forrett

Det fristet med entrecote i dag!


Eglise notre dame de eliesse med et hageprosjekt foran. Det var laget menge forskjellige slags små hager rundt om i byen: hengende, i potter, på stillas og så videre. Fint!

Gunnar og Lakka


Det franske flagget henger fortsatt ute etter seieren dagen før

Bamse driver gatelangs

Hvite og svarte svaner

På baksiden av Palais d'Isle

Bamse koser seg!

Isspising. Vi delte selvsagt på godene oss imellom, vi har nå kartlagt at Lakka og Bamse ikke er spesialt glad i sitron(sorbet)


Palais d'isle, byens mest berømte bygg. Fra 1100-tallet og har tjent som rettsbygning, fengsel og myntverk.

Så ble det middag for Lakka og Bamse også før vi raste avgårde videre nordover
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar