Etiketter

butikktips (56) Elgseter (316) Ferie (119) hund (908) Hverdag (490) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 6. august 2018

Maastricht


Vi måtte selvsagt få meg oss en nederlandsk by også, Maastricht, for oss normenn mest kjent for traktaten (overgang fra EF til EU), ble stedet.
Vi følte virkelig på at vi var i nederland, Gunnar fikk opptil flere tilbud om å kjøpe hasj (ble bittelitt fornærmet og begynte virkelig å lure på hva slags signaler han sendte ut...), her hang også plakater som ikke levnet noen tvil om at det ikke bare var "vanlig massasje" de tilbudte på studioene her...
Men, byen i seg selv var koselig den,

 
Nå holder det med posering, mener Bamse (på hjemreisen fant han nemlig ut at det var et alternativ å bare reise seg å gå når han ble lei... Vi har fått avlært ham det nå, han slipper ikke å gjøre seg ferdig selv om han prøver å stikke unna)

Street art

Bamse eier sore deler av Maastricht


Lakka og Gunnar vandrer gatelangs...

VELDIG godt med vann

Andrè Rieu skulle holde konsert her samme kveld som vi var her
 
Se film fra konserten her:

Bamse fant seg en kjendisstjerne

Lakka og Bamse har funnet Basilica of Saint Servatius

Venter på slush i skyggen, slushen ble broderlig delt på fire
 
 
Bamse fant seg et massasjeinstitutt, men gadd ikke gå inn...

...og før vi dro, ville han bare minne på at det er han som er sjefen i denne byen...
 

Vi fant oss en matbutikk og fikk handlet inn diverse. At vi skulle finne "To gode naboer"-kjeks hadde vi ikke ventet, det ble med noen pakker hjem ja...
 
...om du trenger en liten oppfriskning på hvem To gode naboer er, de her:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar