Etiketter

butikktips (54) Elgseter (313) Ferie (117) hund (866) Hverdag (471) interiør (114) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (446) Matauk (62) new York (153) oppskrift (196) Reise (227) restauranttips (125) Salat (20) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

lørdag 11. juli 2020

Anni’s spiseri


Det er ikke bare et pølsemakeri og delikatessebutikk, vet du. Det er også et spisested. Men, når vi er i Ringebu, så er det som regel så varmt, at vi kan ikke gå fra bilen samtidig. Men, aldri så galt at det ikke er godt for noe si... Med surt og kaldt julivær, lot det seg gjøre. 
Anbefaler alle som trenger en velsmakende matbit å ta turen innom, her får du "det lille ekstra". I tillegg er porsjonene rause og de smaker altså fortreffelig. 
Desserten er sikkert god, men den drøyde vi til vi kom hjem. Vi kjøpte med Kaurstadbær fra butikken (ja, de koster litt mer enn de du kjøper i dagligvaren, men de er også tilsvarende gode. For oss så er det da ingen ting å vurdere) og koste oss med dem til kvelds. 

Gunnar har trua

Fjellørret (og nykål med estragonsaus skal vi også lage oss, for det var godt!) og porchetta

Desserten tok vi hjemme. Det enkle er ofte det beste

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar