Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (877) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

tirsdag 21. juli 2020

Kveldstur i ÅsdalenEtter at regnbygene hadde roet seg på mandag var det blitt ganske så sent. Vi gikk for en tur på vei, og Åsdalen hadde vi ikke gått hittil i sommer, så da ble det der. Om du skal gå en lett tur samtidig som du kan nyte norsk natur på sitt vakreste, så er Åsdalen å anbefale! Tur/retur sætra i enden av veien er ei mil, en fin tur. Området er et godt eksempel på hvorfor vi trenger dyr på utmarksbeite, trær, busker og bakke holdes i sjakk. Her er det lett fremkommelig, også utenfor veien. 
Om du trenger en liten luftetur på Ringebufjellet, hvorfor ikke ta turen i Åsdalen? (Det er også åpen bilvei hele veien inn) 

Bua ved Friisvegen, her trives sauene godt


Lakka speider nedover dalen

Lakka kunne til sin store glede konstanterer at geitene var innenfor gjerdet i kveld! Når de er utenfor, er de så innmari klengete og sosiale, og det er ikke Lakka så begeistret for... gleden var derfor stor da de var bak gjerdet. Det gjorde faktisk så godt, at vi måtte feire med å sette iss ned og slappe av litt like utenfor setra da vi var på retur, bare fordi vi kunne. 

Nysgjerrige sauer er det også der

Se så elegant ei gran! Ser nesten ut som en hatt. Legg merke til undersiden av grana, så rett har den blitt fordi geitene beiter fra undersiden, her ser man lett hvor høyt opp de når 

Solnedgang og myrullmyr

Frodig 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar