Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (877) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

fredag 17. juli 2020

Kanotur på Nord-AtnaTorsdag gjennomførte vi årets ekspedisjon på Nord Atna, det var veldig hyggelig at Hilde og Trygve ville være med! Turmålet ble bestemt litt spontant, siden vi kvelden før fant ut at det var meldt godt vær. Jeg sendte en melding til Rondane Rast for å høre om de tilfeldigvis hadde ledige kanoer, og de hadde en (som manglet seter, så vi fikk den til halv pris. To fulle bag’er gjorde nytta som seter, helt uproblematisk), så da tok vi med vår egen og fikk låne en ekstra. Et tips er å ta kontakt tidlig for å leie kano i år, det er en veldig populær aktivitet denne sommeren! 
Det var et nydelig vær, og alle koste seg hele turen. Vi hadde en lang og god pause på en sandbanke, så vi fikk testet fiskestanga (jeg kostet jo på meg sesongkort sist vi prøvde oss på en kanotur i Nord Atna som jeg ikke fikk brukt så mye av...), lekt i sand og vann og kastet pinner. 
På turen fant vi også to sauer som har gått i vei (en som Lakka fant på land mens vi rastet og en i elva), vi fikk markert på kartet og varslet eieren. 
Trygve ringte faren etter turen og sa at måtte ta turen sammen snart, det må være en god indikator på at ikke bare vi koste oss. 
Dagen ble avsluttet med spekemat på Vinterpalasset 


Leiekanoen bæres ut i elva

I gang

Lakka teller at alle er med

Godt å slappe av i sanden 


Kano-tog 

To karer i kano med Rondane foran seg 

Godt med litt å drikke etter turen synes Lakka

Familiebilde, måtte dokumentere at vi kom i mål denne gangen 

På vei tilbake til Vinterpalasset møtte vi to reinsbukker midt i veien i Atndalen, de løp hver sin retning, dette er den ene av dem 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar