Etiketter

butikktips (55) Elgseter (315) Ferie (117) hund (879) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

tirsdag 14. juli 2020

Overnattingstur til flyvraket ved ØverlihøgdaEmil hadde ønsket seg overnatting ute i sommerferien, og han hadde foreslått at kanskje de skulle spørre Lakka og Tone Svanhild om å være med, siden de hadde erfaring med slikt. Man kan ikke overvurdere effekten med å ha med hund som motivator på tur, det er mitt sikreste tips for å få med den yngre garde ut med et smil om munnen, jeg snakker av egen erfaring.
Siden jeg ble utnevnt til turleder, var det mange ulike alternativer som ble vurdert, men flyvraket ved Øverlihøgda gikk av med seieren. Jeg tør påstå at det var et godt valg for den som skal ha med barne på tur som ikke er vant med fjellturer fra tidlig alder. Bær med full oppakking til Saubua, slå leir der (enkel tilgang til vann og greier) og ta en liten pause med litt kos før du tar en kveldstur til flyvraket. Middag og frokost på campen, før retur til bilen dagen etter.
Vi var skikkelig heldige med været, alle sov godt og turen bar preg av god stemning og positive og nysgjerrige to- og firbente.
Om du vil vite mer om flyvraket og turen dit, kan du lese om det i et eldre innlegg her . Det er en super tur i flott turterreng, både med og uten overnatting!Campen, idyllisk eller hva? 

Gullet

Flyvraket

Turlaget

På vei tilbake til campenKokkelering. Vi hadde pizzasnurrer til middag 

Solen går ned

Idyll 

Lakka kom faktisk inn i løpet av natta! Det var koselig det 

Vi gikk bort til Saubua på morgenen, bare for å se hva som fantes der

...man kan bli så trøtt etter tur... Da er det godt å hvile i bilen 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar