Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (877) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

lørdag 18. juli 2020

Fredda’n


Fredagen ble en lat og god dag. Vi gikk ned til hotellet for å vinke Hilde og Trygve videre, før vi tuslet opp igjen til frokost av restene av vaffelrøre og jordbær i selskap med Miss Marple på tv’n . Lakka fikk mange timer på trappen denne dagen. Godt utpå ettermiddagen tok vi med oss  fiskestenger og dro til Hira for å fiske lørdagsfrokost. Mellom åtte og ni nærmest kokte det i vannet, så til tross for knuter og krøll på senene, fikk vi med oss dobbelt så mye fisk hjem enn hva vi hadde sagt vi skulle ta med. Lakka er så fin å ha med på fisketur, til tross for andet alltid kryr av liflige dufter i det området, hører hun godt etter. 
Vel hjemme igjen ble det sen middag på grillen, med de siste innkjøpene fra Anni’s. 

Lakka venter på litt kos

Lakka lukter at Hirvi har gått her dagen før 

Fisking i Stor Elvdal (ikke Valdres, altså) 

Følger med


Noen siste kast mens jeg rister min fisk. Endte med at vi fikk tre fisk til her, jeg har faktisk aldri opplevd å ikke få fisk på denne hølen om jeg har forsøkt (men de er alltid av de minste da) Klar for panna i morgen 

Mmmmmmm, lukter godt! Entrecôte av storefri til venstre, koteletter og ytrefilet av lam til høyre


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar