Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (902) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (448) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

tirsdag 7. juli 2020

Med Gunnar på jobb


Etter en solid sei-lunsj (oppskrift kommer) var det tid for utflukt med Gunnar sin jobb. Vi besøkte visningssenteret på Hamarøy. Vi kjørte båt fra slakteriet (det er store avstander her oppe, det har i alle fall vært greit å merke på kroppen, så blir det kanskje litt mindre mas på Gunnar fremover når han er der i alle fall 😉).
Det har blitt et fint senter, og det har til og med utsikt til mærer som er i bruk. Det var mye nyttig informasjon å få om lakseoppdrett. Og mye av fordommene mange har mot oppdretten finnes det gode svar på. Spør du meg, så byrde senteret vært i Oslo, i likhet med rovdyrspørsmål er som regel motstanden størst hos dem som har minst befatning med tematikken. Dette blir nok et fint sted å besøke for skolene i området fremover.
Vi fikk vafler og en fin båttur tilbake til slakteriet.

Arctic Salmon Center

Mærer


Vafler og te

En fin strand hvor de jobber med å lage en koselig Camp for besøkende

Med lavvo fra Tentipi/Moskoselkåtan, akkurat som oss

Gunnar på jobben sin

På tide å dra tilbake


Lakka ventet i bilen mens vi var ute med båt, men sjekket ut ventemærene før vi dro videre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar