Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (916) Hverdag (492) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (451) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (128) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

lørdag 4. juli 2020

Britannia


Altså, om du har litt penger til overs, eller sånn som oss: har ønsket deg og fått noen gavekort på De Historiske, så anbefales en natt eller flere på ærverdige Britannia i Trondheim. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene fra du ankommer inngangen til du har forlatt lokalene. 
Det er Odd Reitan som overtok hele eieransvaret i 2015 (etter å ha drømt om å eie Britannia siden tenårene) og i 2016-2019 har bygget gjennomgått en totalrenovering, og det er ikke spart på noe! 1,2 milliarder skal renoveringen ha kostet, og det synes! Marmor, søyler, gull, service og gjennomført kvalitet i alle ledd! Da vi var der, var det jo utrolig varmt, så Lakka elsket marmorflisene på gulvet! -så svalt og godt! Hun elsket også mottakelsen hun fikk av resepsjonistene, for oss er det et kvalitetstegn når de går ned på kne for å ønske den firbente gjesten velkommen også. 
Her finner du den berømte Palmehaven, Brasseriet Britannia og Michelin-restauranten Speilsalen. Vi prøvde selvsagt å få bord på Speilsalen, men kom ikke lenger enn til ventelisten. Men maten er god, uansett hvor du spiser den! 
Søndag spurte vi om utsatt utsjekk, og det var ja med en gang. Vi kunne derfor slappe av med frokosten, lufte Lakka en liten tur rundt i byen og Så besøke spa-avdelingen. Vi hadde ikke booket behandlinger, men slappet av i diverse badstuer/steambad og bassenger. Takket være korona (og sikkert tidspunktet på dagen) kunne vi vimse rundt nesten alene. Deilig! 
Det eneste minuset vi kunne se, er en svindyr parkering tilknyttet hotellet, men det løste vi helt uproblematisk med gateparkering. 
Lokasjonen er perfekt: midt i sentrum. Og du kan få hjelp til det meste. 
Hvis du vil unne deg litt luksus i Trondheim: velg Britannia! 

Ingen trengsel i heisen 

Lakka inspiserer rommet ved ankomst, og er godt fornøyd! 


Fresht bad, med marmor over alt! 

Brasseriet Britannia leverte et velsmakende måltid! 

Luksushund

Inngangen 

Og via-via fikk vi jammen i meg med oss konsert også! Hyggelig overraskelse! 


Frokost i Palmehaven

Eggs Royale

Ska’kke kimse av frokostdessert

Spa før hjemreise


Avslappende bryllupsdag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar