Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

torsdag 20. juli 2017

Tirsdag 18.7.


Torsdag morgen, nærmere seks, ankom Gunnar Vinterpalasset. Da hadde han kjørt i 50 km/h hjemmefra og brukt nærmere 7 timer på den reisen. Da var det godt å vite at alt hadde gått bra og han kunne bikke seg ned i senga for noen timer på øyet. For så å kunne stå opp noen timer senere til en skikkelig brunsj med masse godt!
Etter hvert gikk turen til Brettingsdalen (fra Friisvegen). Godt turvær, sauer, elghorn og fornøyde gråtasser, da kan en ikke klage!
Hjemme igjen ble det en styrkeøkt, hyttepasta og Saving mr. Banks. Og tidlig til sengs, godt å sovne tidlig også innimellom :)

Bil med henger med stamp: på plass

Mens undertegnede listet seg ut for å ikke vekke nattekjøreren, var det kun et sted som var bra nok å være for Lakka: senga! 

Brunsj


smeltet ost til brunsj 

Storfornøyd Gunnar med et godt stykke smeltet ost mellom to kjeks og en spekeskinkeskive på toppen 
 

Sauer i bakken, vi mener faktisk å kjenne igjen sjefsgangsteren fra i fjor 
 

Bamse nyter verandakos. Lenge med tre dager uten gråtasskos for Gunnar 

Vi har begynt å bevege oss innover Brettingsdalen 

Mye sau ved kveet 

Oi! Fant et fallhorn! Det er alltid stas! 


Fremme! Nå må vi inn for å skrive i boka. 


Verdens fineste! 


Hå at grinda! 
Vi ble så inspirerte av Sirkeltreningsstien i Livigno at vi har bestemt oss for å kjøre en enkel styrkeøkt sammen  ute hver dag,  mens vi er på Vinterpalasset i sommer. Gunnar kjører utfall. 

Jommen sa jeg smør! Jeg antok at dagens funn hørte til fallhornet vi fant i Brettingsdalen i fjor sommer, og det ser ut til å kunne stemme! 

Nå er det på plass 

Kveldens utsikt 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar