Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

søndag 16. juli 2017

På vift i Tinn

Torsdag startet med at Gunnar serverte svigermor te på senga (=sofaen), til stor begeistring, før han gjøv løs på et telefonmøte. Gunnar ble forøvrig forferdet over at vi manglet tekanne i leiligheten, "ER DET IKKE TEKANNE HER?!?!?!"-sitatet, har allerede blitt gjengitt flere ganger. Etter hvert dro damene opp på by'n for det obligatoriske besøket på Blått til lyst, og det ble med både kjole, bluse og duk ut igjen. Plaster måtte også besøkes, for å se etter gamle skatter som kunne komme til nytte og glede, ingenting nytt derfra denne gangen faktisk.
Så bar det avgårde til Austbygde, til Eldhuset for brunsj. Et herlig sted, eller en oase som Gunnar kaller det, som vil bli mer omtalt i et eget innlegg. Etter brunsj ble det handlet inn litt småsaker (serviettringer med elgskalle, servietter og lys) på Austbygde Interiør og Fargehandel før vi dro til Sommerutstillingen på Tinn Håndverksenter. Jeg var så heldig å vinne et reinsskinn på fjorårets utlodning, og det måtte hentes! Nye lodd ble selvsagt kjøpt i år. Et fotbad ble også innkjøpt, til trøtte vandrerføtter, skal nok gjøre seg i løpet av sommeren!
Så dro vi til Langset igjen, gikk runden om Vånge og Ramsåe, før vi fikk servert hjemmelaget pizza. Det er den beste pizzaen som finnes, det "lille ekstra" krydderet kommer nok av at det fortsatt føles eksotisk å kunne spise pizza på hytta, selv etter tre år med innlagt strøm!
Erling Kristian kom også opp fra Rjukan, han hadde gått en todagers fottur i Setesdalheiene.

Blått til lyst

Så mye lekkert fra Ment, lekker kjeramikk fra Fåberg!

Tror vi trenger denne etter hvert. Lokkene er lokalproduserte, fra Tessungdalen 

Solspeilet

Snutebuss

Eldhuset 

Fine reinsbildet på sommerutstillingen, malt av min fadder Tone 


Vi var så trøtte da vi kom til Langset igjen hele gjengen, så vi lå strødd rundt og sov litt ute. Gunnar lånte teppet til Lakka under storbjørka 

Tur! PIZZA! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar