Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

søndag 9. juli 2017

Sirkeltreningssti


Vi slår et slag for folkehelsetiltak! En av dagene vi gikk tur i Livigno oppdaget vi plutselig noen skilt og en merket sti. Vi fulgte selvsagt stien som viste seg å være en ca 4 km lang runde i variert terreng. Spredt rundt i stien var det satt opp skilt som viste øvelser en skulle gjøre, 15 øvelser + et 16. skilt som viste 4 uttøyningsøvelser.  Alle skiltene var merket med hvor mange repetisjoner som var anbefalt: for trente og for utrente.  Noen av stasjonene hadde enkle apparater, men de aller fleste hadde ingen ting.
Så enkelt og lett tilgjengelig for alle. Dessuten: med aktivitetene spredt rundt inne i skogen kunne fikk du holde på uten tilskuere også. Absolutt en ide for idrettslag og vel rundt om: sirkeltreningssti!

Vi syntes runden var så kjekk, at da vi skulle dra fra Livigno, tok vi en runde til for å få litt bevegelse før vi satte oss i bilen, i tillegg til at vi kunne fotografere runden. Om ikke annet kan det jo være til inspirasjon til oss selv og kanskje flere, til å legge inn noen øvelser i løpet av en helt vanlig kveldstur. I tillegg til skiltene legger i inn bilde av apparatene som hørte til. Teksten på skiltene er bare på italiensk, sannsynligvis uforståelig for flere enn oss, men vi syntes illustrasjonene var så gode at det var forklaring nok.

Først litt lett oppvarming...
 


Så fikk vi opp pulsen i litt oppoverbakker...

Så kom det flere skilt...


Apparat til øvelsen. De aller fleste apparatene var tilpasset forskjellige høyder, dette er for alle!


Så en liten trapp før det kommer øvelse for lårene...


Stubber å trå opp på i forskjellige høyder


Hopp hopp hopp


Viktig å tøye ut!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar