Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

lørdag 8. juli 2017

Tur på apoteket...

What to do in Livigno?? Vel, for oss var det i alle fall en selvfølge å måtte dra på det meget Norgeskjente apoteket for å se hvordan det så ut der, undersøke hvor lett det er å få kjøpt doping og hvor godt merket det er...
Nummer en ble å finne (det riktige) apoteket... siden forholdsvis mange norske medier har vært innom, fant vi noen bilder av fronten på nett. Det holdt ikke... Etterhvert fant vi også et bilde der vi kunne skimte et nabobygg, og klarte å finne nabohotellet på Google maps... så kom vi frem, det ligger 300 meter fra vårt hotell.


Da vi kom frem begynte vi å scanne hyllene for riktig preparat (hadde funnet bilde av det på nett), vi lette og lette men fant intet. Gode råd var dyre. Undertegnede følte det var litt flaut å spørre i disken, "heldigvis" har hun en reisekompanjong som ikke synes det er flaut... Så Gunnar fikk utlevert Trofodermin over disk (vi hadde jo kjekket oss litt med at vi skulle kjøpe med salve til "alle", men syntes det holdt med en når vi måtte spørre.. mistenker de er drittlei, for å si det som det er, nordmenn/norske journalister som maser og også gir dem "skylden" for dopingsaken...)

Så gjenstod siste punkt på listen, hvor godt er pakningen merket... vi sjekket baksiden:

Ja ja... ganske godt merket altså... Eller kan det tolkes som "dette er IKKE doping"? 

Vi tror selvsagt på både Johaug og Bendiksen, men må innrømme at om det hadde vært en løper fra hvilket som helst annet land, så hadde vi ikke gjort det. Kanskje vi nordmenn har lært litt etter de to dommene vi selv har hatt der "alt kan forklares"? Kanskje vi kan la tvilen komme de utenlandske utøverne til gode også? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar