Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

tirsdag 11. juli 2017

Weissfluh 2843


Siste dag før hjemreise måtte vi jo få luftet oss litt før den lange bilturen hjem. Så vi tok fjelltoget+gondolen til Parsennområdet og Weissfluh. Parsenn er kjent som skisportens vugge i Sveits og det er også området som binder Klosters og Davos sammen. Det var meldt regn og torden og vi var veldig åpne for at det kunne bli endring i planene. I det vi parkerte bilen åpnet himmelen seg og mens vi ventet på toget opp buldret det i ett sett. Men, det roet seg heldigvis. Det var to etapper med tog opp, før vi tok gondol til selve toppen. Lakka satt faktisk i fanget på gondoletappen opp for å kunne følge med ut på utsikten.
Etter å ha tatt gondolen ned igjen (gjennom tjukk skodde), bråbestemte vi oss for at vi har da tid til å gå en etappe og været har jo blitt bedre, så da gjorde vi det. Greit å få noen kilometer i beina før bilturen! Vi fikk siste møte med fjellblomster, marmots og snø for denne omgang. Vel verdt turen!
Så var det tog siste etappe ned før vi kunne installere oss i Teslaen og rase nordover til kjøligere strøk! Bamse sovnet forøvrig så godt på toget (15 minutter venting+togturen) at han måtte løftes for å vekkes! Greit å slappe av litt i bilen noen timer da.

Da Lakka fikk gå fri ut av bilen, fant hun seg et tørt sted å sitte (så da kunne vi plassere sekken der også... 

Venter på fjelltoget

Utsikt fra 2843


Jenter på tur! 

Lakka og Bamse, Bamse syntes det var "vått nok" 

Hele gjengen 




Aking er viktig! 

Vi gleder oss allerede til neste tur! 



Gutta og toget

I skisesongen kan du registrere deg i denne porten, så lages det en skifilm av deg mens du suser nedover.  

Jakobshorn, hvor vi var dagen før

Så fikk vi endelig filmet et alpemurmeldyr også! Mye bevegelse og den er ikke på en sti akkurat, men den synes og ikke minst: høres! 



Fjellfie 

Gutta våre 

Må frem for å se hva som er foran toget 

Lakka E-L-S-K-E-R å følge med! 

Strekke seg for å få med alt! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar