Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

tirsdag 18. juli 2017

Eldhuset


Om du ønsker deg en hyggelig og velsmakende matopplevelse i Tinn, bør du ta turen til Eldhuset i Austbygde. "Oase" er et ord jeg aldri har hørt Gunnar ta i sin munn før, men det ble gjentatt opptil flere ganger mens vi koste oss med brunsj her på torsdag.
Eierne har bygd opp et eldhus i hagen sin, med både vedfyrt og elektrisk steinovn. Her får du kjøpt brød, pizza, søt gjærbakst, makroner og påsmurt. Menyen varierer noe, men da vi var der var det blant annet 6 forskjellige pizzaer å velge blant og alle fristet! Du kan kjøpe mat til å ta med, eller sette deg med ved bordene inne eller ute. I tillegg til ferdig mat får du også kjøpt økologiske ingredienser for egen baking, te, ting og tang til huset og annet.
Vi anbefaler pizza på stedet. De baker den etter at du har bestilt, bunnen ble utformet mens vi så på og selve stekingen tok ikke mer enn 2-3 minutter og smaker kjempegodt! Vi prøvde en rød og en hvit, og spiser lett begge igjen. Dette er et sted der du senker skuldrene og koser deg med rustikk og god mat. Interiøret er enkelt, gjennomtenkt og funksjonelt og er med på å skape en god uformell stemning. Et sted å stoppe innom for å sette seg ned, men også for å hente med seg pizza på vei til hytta. Om du er i Tinn og disponerer bil, bør du ta turen innom!
Mange vi kjenner drar til Tinn for å gå opp på Gaustatoppen, da bør du velge turen rundt Tinnsjøen istedet for Tinnsjøvegen for å feire toppturen her!

...apropos bil: det er lov å parkere både her og der, og så frykt ikke å ta turen selv om det ikke er en stor oppmerket parkeringsplass her...

Pr. i dag er Eldhuset åpent tre dager:
Torsdag 11.00-19.00
Fredag 12.00-20.00
Lørdag 11.00-16.00

På hjemmesiden får du til enhver tid oppdatert informasjon om åpningstidene.
Bestille pizza kan du gjøre på 94190294
Ferdige bakevarer til salgs

Her synes både vedfyrt og elektrisk steinovn  

Deilig drikke til pizzaen!

Rød pizza med blant annet hvitløk, italiensk pølse, oliven, rødløk og basilikum (Gunnar kunne spist denne igjen når som helst, selv med oliven!) 

Hvit pizza med champignon, rødløk, hvitløk og bacon. Nam! 

Vi spiste gul bolle, kanelsnurr og suksessterte til tekoppen 

Trykk her for å besøke bloggen til Eldhuset. Så kan du se litt av produksjon og prosjekter. De har også en instagramkonto som oppdateres hyppig. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar