Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

fredag 21. juli 2017

Onsdag 19.7.: kvalik til CL på Lerkendal


Startet dagen med en luftetunde i Danskeløypa Færvik satte oss i bilen på vei til Lerkendal. Denne gangen prøvde vi ut et, for oss, nytt brunsjsted på Alvdal: Thai smile cafe (47682878). Veldig bra thaimat, så der kommer vi til å bestille igjen. Kjekt å bestille et kvarter før Alvdal, så kan vi plukke det med oss og spise i bilen mens vi lader.
På Tiller fikk vi ordnet en del praktiske ærend, fullt baksete! Før vi kunne spise oss gode og mette på tacomiddag hos Taiga og gjengen. Veldig bra hjemmelaget salsa!
På Lerkendal endte vi på kortsiden (adressatribunen) under Kjernen, god stemning med begrenset sikt. Under slike kamper selger de ut et og et felt, istedet for å åpne hele stadion og vi handlet da det var dette feltet som var ledig. Om ikke annet kom vi oss med på avisbilde da.
Første omgang var ikke mer enn sånn passe, selv om det tok seg opp det siste kvarteret. Andre omgang derimot gav flere muligheter og mer godt spill. Allikevel, det måtte ekstraomganger til før videre avansement var sikret, med lading med lufting på Klett og et-par hvilestopp til nedover dalen, kunne vi parkere Teslaen på Vinterpalasset klokken fire. Nå gjenstår å få kjøpt billetter til Celtickampen på Lerkendal på Gunnar sin bursdag!

Vi lufter oss! 

På besøk hos Taiga og gjengen

Baklengs etter 12 minutter! 

Spennende på kamp! 

To Dundalk-spillere klinket hodene sammen like før full tid. Stopp av spillet og "Donald-bandasje" på den ene, men begge fortsatte inn i ekstraomgangene 

Spenning foran Andre Hansen i første ekstraomgang 

Fornøyde med resultatet! 

Lufte- og ladepause på Klett 

Bamse koser seg med spennende dufter! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar