Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (915) Hverdag (491) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (127) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

søndag 30. juli 2017

Imsdalen


...er definitivt mer enn vann på flasker! Gunnar hadde aldri vært ned dit, Lakka og Bamse har bare vært til skolen. Så vi bestemte oss da vi så værmeldingen og så det var meldt regn hele dagen, at fredag ble tiden for biltur i Imsdalen.
Vi kjørte gjennom vill og frodig natur, forbi fraflyttede eneboliger og gårder, elva Omsa og både Søndre og Nordre Imssjøen. Vi så elg og røy på turen. På returen tok vi oss en liten gåtur opp til Ormsetra. 6 km opp og ned, tenkte på Geilhugu eller Ormhugu også, men sånn ble det ikke denne gangen. Fint å gå tur og ta bilder i solregn!

Skolen i Imsdalen er et aktivitetstun. Lærerboligen leies ut for 900,- natta gjennom Inatur 
Gunnar har en stor drøm om å flytte hit! I det det blir bra Internett i Imsdalen, starter han nok en aktiv prosess for å prøve å få kjøpe skolen!

En av de gamle gårdene i Imsdalen, Huset

Nordre Imssjøen 


Søre Imssjøen 

Det står mange campingvogner langs veien, er nok mye fiskere som bruker dem 

Kvitkalen. Takk til Berit som lærte oss hva det heter her!

Røy på tur 

Veien opp Ormseterråket er lett og fin å gå Solregn 

Turfølget Vi vet hvor gullet er gjemt! 


Tepause i le 

Ok, vi kan ta en tyggesak til! 


Toetasjers seterbygg, ikke hverdagskost i disse trakter! 

Guttegulla under regnbuen 

Klikk her for å se siden til en utvandret familie fra Imsdalen, som bor i Amerika, de har laget en artig liten videosnutt om bakgrunnen sin også som også ligger der. 

2 kommentarer:

  1. Fine bilder-som alltid! Hvis jeg ikke tar helt feil, er det partiet av Imsa du har tatt bilde av, det strøket som kalles "Kvitkalen", kvitt og kaldt og uten at jeg har vært uti der sjøl, er det trulig helt riktig navn.. Og ikke minst et artig navn :)

    SvarSlett