Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

mandag 24. juli 2017

Lørdag på Vinterpalasset


Nok en varm dag, vi har virkelig utnyttet dem til fulle for å fylle d-vitaminlagrene og senke skuldrene! Men, litt annet enn horisontalen ble da gjennomført denne dagen også!
Gunnar startet morgenen med morgentur/motbakkeløp til toppen av Skjerdingfjellet: 14.31 og ny rekord!
Vi fikk hjelp av Thor Olav og hyttenaboen til å få badestampen av hengeren! Traktor og lagarbeid var det som skulle til! Gunnar beiset undersiden også (skulle helst ha beiset alt, men når feil farge, lys grå, var kjøpt inn fikk ikke den komme opp i synlig område). Trivelig var det at naboen ble være de på litt jordbærsesong fløte og kaffe på verandaen!
Etter å ha slappet av i solen i timevis konkluderte vi med at vi var blitt veldig sultne. Vi bestemte oss for å gå for enkel grillmiddag, og brukte under en halvtime fra vi bestemte oss til middagen var på bordet. Da vi så på klokken kunne vi, lettere sjokkerte, konkludere med St vi sannsynligvis hadde laget og spist tidenes tidligste middag i vår husholdning, halv seks var vi ferdige!
Da bar det til skogs: gå litt og fiske litt. Vi tok med en stang på deling. Første skiftet satt Gunnar med de grå. Plutselig stod det en rein på andre siden av elva! Verken Gunnar eller Lakka trodde helt på hva de så med en gang, så billedbevis finnes ikke. Idet reinen oppdaget dem bråvendte han og stakk til skogs. Da kom det et boff fra Lakka og så ville hun ha masse kos, fordi hun vet hun skal være stille og da gjør det seg med litt fysisk støtte. Etter hvert ble det stangbytte og vi holdt på til det var godt og vel skumt. Vi endte opp med tre fisk, fin frokost i morgen!

Stampen kom av! 

Grille grille grille... 

Nam nam! Enkelt og veldig godt! 

Oppdaget plutselig at hengekøyelatskapen var avslørt: hvilken side var vendt utover i dag? -jo,min høyre... 

Ikke så stor, men smakte veldig godt! 
 

Rett på andre siden av elva stoppet reinen!

Tålmodig turkamerat 

Oi oi, en som nesten ikke tror sine egne øyne! Det ble fisk! En dobbeltkroket  "Olsen" var en god medhjelper!  

Frokost! 

To tålmodige sjeler å ha med. Ingen sak å fiske litt med disse i følget.  Det lukter forøvrig veldig spennende i området! På tur opp igjen hadde tydeligvis elg eller rein passert bak oss da vi gikk ned. To overivrige snuter støvsuger bakken for informasjon da vi gikk opp igjen! 

Kveldens siste på land 

Familiebilde foran "bryllupssuiten" vår

Renset og saltet, klar for frokostpanna på søndag 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar