Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

lørdag 22. juli 2017

Superduperlat torsdag!

Er det mulig å være så late? -ja, tydeligvis... Vi skylder på varmen (og at vi la oss nærmere halv fem)... Torsdag startet med frokost på verandaen OG vi tjuvstartet skikkelig med bursdagsfeiring: Gunnar fikk gaven sin fra Lakka og Bamse, de vurderte det slik at han trenger gaven nå.
Etterpå lå vi i solen, satt i solen og puslet med småtteri ute i solen. Vi hadde jo handlet inn diverse ting vi trengte dagen før. Så, vi fikk montert og testet kantklipper, startet Vitaraen (hadde stått med lyset på etter at den ble parkert tirsdag morgen), hengt opp hengekøye, hengt opp horn, ryddet litt ute og i bod, ordnet vannslange til å ha ute og så videre...og så solte vi oss enda litt til. Lakka og Bamse lå også rett ut i varmen. I sjutiden dro vi ned på hotellet for pizzabuffet (18.00-20.00 hver torsdag) og ble sittende å skravle med folk fra hotellet utover kvelden. Det var blitt sent da vi kom hjem, men jentene tok seg en liten tur ned i Hira for å teste stanga vi fikk av Tor i fjor, med våtfluer på. Litt småfisk var etter Zulu'en, men intet i pannen til frokosten dagen derpå, men en fin luftetur ble det nå.

Gunnar pakker opp fiskestang og myggskremmer

...holder seg hvit... 


Bamse har funnet skygge under hengekøya fra Skagen

Pizzabuffet! 

Knallgod pizza i år! Vi skal tilbake neste torsdag også og anbefaler alle å gjøre samme turen! 

Fiske 

Trofast turkompis

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar