Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

onsdag 19. juli 2017

Installasjon på Vinterpalasset juli 2017


Lørdag formiddag var vi, ved tre av oss (han fjerde hadde et par prosjekter i heimen han ville prøve på først) på vei videre: neste stopp Vinterpalasset. Vi startet dagen med brunsj for de tobeinte på Tuk Tuk og en tuf innom bokhandleren for å gjøre noe med spillmangelen på Vinterpalasset og så ble det med en bok i tillegg, siden To søstre endelig er kommet i paperback.
Derfra bar det rett til Elverum: innkjøp for de to første dagene, lading og lufting.
Så var det den faste stoppen på Atna før vi landet på Vinterpalasset. Det rakk å bli kveld før vi kom opp, så det ble bare å komme seg i orden for kvelden før det ble litt ost/kjeks og film før leggetid. Definitivt for late, men bi kom nå frem om ikke annet ;)

Mektig brunsj, så holder det med bare litt kos til kvelds i tillegg... 

Alias, Ryktet går, TP 2000-tallet og Yatzy-sett. Dette blir moro! Og så skal To søstre leses i sommer, obligatorisk pensum her. 

Det blomstrer som mest i hagen nå, når vi ikke er der. Men, da kan jeg i alle fall plukke meg fine buketter! Denne skal til Atna. 

Klare for lufting på Elverum

Lukter godt! 

Nesten fremme, Lakka vet det og har satt seg opp. Jeg får vist frem det fine, nye Hermesskjerfet (i mønsteret Boutielle a  la mer)mitt  i rosa og orange som jeg har lett etter lenge nå. Fant et så godt som ubrukt et på Finn.no og  hentet det på vei hjem kvelden før. Nå har jeg et Hermesskjerf i nøytrale farger og et i knallfargede, fornøyd! (Dette er forøvrig resultatet sv bursdagspengene, takk!) 

Billige og ledige  rom på Skjerdingen! Åpent i hele sommer! Reservasjon kan gjøres gjennom booking.com, hotels.com eller direkte til hotellet. Bare 790,- for et dobbeltrom! 
Husk også at en kan stoppe innom for å spise lunsj, middag eller en te-/kaffekopp med en kakebit! På torsdagene fremover er det, tradisjonen tro, pizzabuffet 18.00-20.00 (de setter pris på om du varsler din deltakelse i løpet av formiddagen for å kunne produsere mest mulig riktig mengde) 

Fremme! Edelweiss direkteimportert fra Sveits gjør seg bra også i dette fjellmiljøet 

Liten Edelweiss på salongbordet. Og ny reinsbrikke fra Blått til lyst 

Litt krydderurter må til! Her er mynte, basilikum og koriander 

Lakka og Bamse er på plass! 

Edelweiss i noe som ser ut som solnedgang, men som i realiteten er stearinlys 

Kjøpte enkelt raclettesett i Davos (etter å ha angret et år på at vi uke kjøpte i Zermatt), måtte sjekke om det funker de, og det gjorde det! 

Kjøpte ost til denne kvelden, så har vi  pålegg til frokoster resten av uken 

" Bare er her vi, si ifra om du trenger hjelp med å få noe unna..." 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar