Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

mandag 31. juli 2017

Sollitangen


Lørdag tok vi turen til Sollitangen. Undertegnede har ikke vært ute i terrenget der på 20 år, Gunnar og hundene har med andre ord vært der (Lakka og jeg var en tur innover veien med mamma for noen år siden, så jeg visste at flatene var grodd igjen). Området er jo fullt av så mange varme, gode minner i tillegg til mitt livs verste minne, så det var viktig å ha med flokken en tur dit. Vi gikk en skikkelig runde, og fikk sett og vist både Tusshaugen, Toreknatten, Tjønnbua, Styggberget, Lorthølet, Storflata, Kuflata, der jeg måtte fiske ut brillene til Karl fra elgmagen i mørten, der vi tok konfirmasjonsbildene mine, der jeg var med på post på morgenen før Hilde sitt bursdagsselskap startet, Kaffefurua, der ble det bildet tatt, der datt den elgen, der stod brakka, Farbrorsmyra... Gunnar ble nok litt svett i ørene, men syntes turen var fin, Lakka og Banse koste seg også, ferske spor av både elg og rein! Og av alle ting, mens vi sitter på fururabben, drikker te og snakker om hvor stille det er der... så dukker det opp kjentfolk! Øyvind og Anne var også på lørdagstur, veldig koselig å treffes midt ute i skogen!
Vi hadde en fin lørdag og kveld, møre i beina etter myrtråkking ble vi og enige om at det blir ikke lenge til neste gang vi skal hit.

Fin vei!


Lakka merker at noen er på vei... 

Tjønnbua

Styggberget
Kaffefurua, funker tydeligvis fortsatt 

Bra med ferske spor der 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar