Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

torsdag 20. juli 2017

Mandag 17.7.


Fikk skikkelig sommerfølelse da vi våknet, så vi satte oss på verandaen i godstolen med en tekopp, bok og neddratte skuldre på morgenkåpen (samle d-vitaminer!), etter 15 minutter ble skuldrene dratt opp igjen og vi gikk inn foran ovnen (som det var fyr i og fortsatte med te og bok der. Norsk sommer er variert og ikke kjedelig!
Etter hvert bar det ut på tur. sti 3 (+stiplet ytterlinje) og 2 rundt Storkletten, Fint gåvær. På vei oppover kom vi tydeligvis på en kalkstein, her kryr det av orkideer! Vi fikk plukket med oss en fin og velduftende bukett. Da vi kom til stiskille til sti 4, satte vi oss ned for en liten pause, tekoppen var fylt, bilder tatt, så kom det brått et regnskyll som forsvant like brått etter 4 minutter. Vi kikret og kikret men så ingen dyr, verken ved Nørstkletten eller på Storkletten. Så vi bikket oss litt bakpå før vi gikk opp på Storkletten, møtte noen folk der som vi snakket med og gikk videre rundt og hjem,
Hjem til Vinterpalasset for å vente på han som skulle komme oppover fra Lommedalen, med stamp på hengeren... han gruet seg veldig, og utsatte avreise til nærmere midnatt, så ble det sideveier og lusekjøring hele veien. 7 timer tok det. Nå gjenstår bare å få stamp av henger og få den brukandes, det blir en del innkjøp til det formålet når vi skal til Trondheim for CL-kvalik på onsdag.


Ahhh, sommer, sol og varme! 

15 minutter senere... sommer og varme...

Fikk lagt inn en liten styrkeøkt (for å holde varmen..?) Man tager hva man haver: kettlebells, en piassavakost og en hoggestabbe 


Brudespore

  Brudespore, legevintergrønn, perlevintergrønn og olavsstake Vi speider til Nørstkletten og Alvdalsølen

Bikker meg nedpå og satser på å våkne før bjørnen finner meg.... 

Utsikten fra Storkletten  

Bamse koser seg med inntrykkene fra øst på tur ned fra Storkletten 

Lakka med fjellene for sine føtter 

Brudespore og Olavsstake lukter fantastisk godt! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar