Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (916) Hverdag (492) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (451) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (128) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

søndag 7. august 2016

Bursdagsmannen vender hjem

Fredag skulle endelig Gunnar joine oss, og vi skulle kjøre helt til Lillehammer for å hente ham på toget der. Grunnen til det var at han kom helt fra Nord-Norge med fly og neste tog fra OSL til Ringebu etter landingen, var nattoget. Til Lillehammer går det hver time, så da skulle han hentes der, for at det skulle bli et halvfornuftig tidspunkt for legging... Vel, vi tre kom oss forbi hotellet før vi får beskjed i dashbordet om å legge oss forsiktig ut til siden på grunn av lufttrykket, som var 1 bar... Det var veldig lavt da vi sneglet oss til Ringebu sist, men nå hadde det altså sunket ytterligere 0.6 (fra 3.0 på onsdag). Vi snudde og sneglet oss opp til Vinterpalasset igjen og ringte Gunnar: "vi kan ikke hente deg på Lillehammer".... Da er gode råd dyre, hva gjør vi nå?? Vi tenkte og prøvde oss på flere ideer, før Gunnar ringte moder'n! Vi var så heldige at vi fikk låne bilen til Håkon (fra Lillehammer) OG pumpe som går på sigarettenneren! Så Gunnar kom seg til fjells og vi fikk mulighet til å pumpe opp dekket (hull er forøvrik lokalisert nå, og bør være mulig å reparere for de som kan slikt.

Ved ankomst Vinterpalasset var gjensynsgleden stor og lagringen intense, begge to bjeffet til og med! Så ble det en liten porsjon raclette, jordbær i fløte (med lys!) og pakker! Bursdagsmannen ble mett og begavet og kunne etter hvert krype til køys med en smil om munnen.

Alle feirer! 


Genser som matcher skoene

Lakka og Bamse tenker lurt: grå genser (fra Chiemsee), for å matche dem selv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar