Egensyltet solbærsyltetøy av bær fra egen hage, selvplukkede kantareller fra skogen rundt huset, tomat og persille fra egne vekster. Egget er økologisk og fra frittgående høns på Sætra (ved Vinterpalasset).
Om livet til oss på Elgseter. Hverdagsliv, uteliv med turer og jakt, reising, varierte oppskrifter og forskjellige tips
Etiketter
butikktips
(58)
Elgseter
(318)
Ferie
(120)
hund
(931)
Hverdag
(514)
interiør
(120)
jakt
(249)
Jul
(301)
Krokskogen
(241)
mat
(454)
Matauk
(62)
new York
(155)
oppskrift
(199)
Reise
(236)
restauranttips
(130)
Salat
(22)
Saus
(9)
suppe
(7)
Tilbehør til vilt
(6)
Tips
(49)
Viltoppskrift
(13)
vinterpalasset
(264)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar