Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (903) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (449) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

torsdag 4. august 2016

VangfjelletPå onsdag ble det en liten runde i fjellet i solnedgangen på vei tilbake fra Ringebu. Vi parkerte bilen på parkeringsplassen før Åsdalstjønna og fulgte stien til Vangfjellet. Vi fortsatte litt videre og forbi Vangfjellet og litt forbi Midtfjellet (der liker tydeligvis reinen seg veldig godt! -ikke lenge siden sist den var innom heller) også, før vi bestemte oss for å få ned i Åsdalen og følge veien frem igjen. Terrenget til Midtfjellet/Grønfjellet er lett og fint å gå, også uten sti. Ned til Åsdalen er det ganske så steinete og buskete, så det tok litt tid å komme seg ned (sett i forhold til avstanden). Det som også er verdt å merke seg er Geitsæter, der bor det geiter. Ikke så overraskende kanskje, og det er også en kjent sak at geiter er sosiale dyr. Men om du ikke ønsker å dra med deg en flokk med geiter frem til Friisvegen: gå en omvei rundt Geitsæter. Erfaringen her i gården er i alle fall at disse (kommer en kommer "alle") mer enn gjerne følger med på tur hjemmefra, ogde liker å gå tett, selv med hunder…

Lakka og Bamse storkoste seg på tur med godsaker i nesa (mor hade selvsagt glemt kikkerten på hytta), en fin tur å gå til kvelds på vei hjem fra shopping på Ringebu!

Deilig med litt forfriskende fjellvann sier Bamse

Og deilig med liflige dufter i nesa sier Lakka


Kos ble det også tid til!

Deilig å slappe av i fjellet


Geitsætra

Sen retur, langs Friisvegen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar