Etiketter

butikktips (54) Elgseter (313) Ferie (113) hund (860) Hverdag (467) interiør (114) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (236) mat (446) Matauk (62) new York (153) oppskrift (196) Reise (222) restauranttips (124) Salat (20) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (258)

lørdag 6. august 2016

Frekk sa du..?!

Det synes i alle fall Lakka!

Når du gløtter ut verandadøren, og du ser dette:
Så vet du at du kommer til å se dette: 
..når du ser ned mot porten... -hadde det vært elg eller rein, hadde du ikke rukket å se det øverste synet... 
Uansett, det lignet faktisk veldig mye på sjefen av overfallssauene! Og da må jeg si meg enig med Lakka: makan til frekkhet. En dag banker du opp de som bor innenfor gjerdet, tre dager senere trenger du deg inn på deres tomt og må ha hjelp for å komme deg ut igjen!? Jeg ofret meg og gikk ut til dem, med meg ville de selvsagt bare kose, dobbeltfrekt mente Lakka! -de ble vist vennlig men bestemt ut porten med klar beskjed om at de ikke er ønsket her i fremtiden. 

Da vi skulle gå tur etterpå bevæpnet vi oss med en kraftig pinne, sånn for sikkerhets skyld. Vi skulle egentlig gå tur i Øksendalen i dag, på vei til å hente Gunnar på toget. Men, med 1 bar i bakdekket og beskjed om å svinge forsiktig ut til siden av veien på dashbordet, ble bilen parkert og vi måtte gå tur ut fra hytta. Det har regnet mye i ettermiddag, så da vurderte vi det dit hen at bufeet sannsynligvis har trukket inn i skogen for le mot været og da ville det være minst sjanse for å treffe dem langs veien. Og vi fikk helt rett, ingen bråkmakere å se i dag! -Lakka husket veldig godt hva og hvor fra tirsdag, så hun måtte overtales til å gå der igjen. Men nå gikk det bra, så da får vi tro turen gav en god mestringsfølelse! Vi gikk veien til Vinjeveien og skiløypa derfra til veien opp til masten på Helakskletten, så det ble da en fin liten tur helt uten dramatikk! 


Følger trafikkreglene vi altså!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar