Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

søndag 17. juli 2016

I en sofa fra IKEA

Nå har vi fått på plass vår nye familiesofa, med plass til hele kvartetten!Södermalm-sofaen var den vi hadde bestilt for å ha i Albany. Da vi bestilte den, tenkte vi at denne vil vi ta med oss hjem når oppholdet i utlendighet er over. Alle vet jo hvordan det gikk...
Så da flytteplanene gikk i vasken kom behovet for litt endringer her hjemme, NOE måtte jo skje... Og en av planene som ble lagt var da: vi SKAL ha den sofaen! Dog i en litt mer praktisk variant for Elgseter (stor, hesteskoformet sak var planen for Albany, med utsikten til Erie Canal), dobbel sjeselong med armlener ville bli det perfekte samlingspunkt for hele flokken for TV-titting på kveldene. Planen ble å spare til familiesofa. Til jul fikk vi penger til familien av modern og Håkon, og hva ble vel da mer naturlig enn å bruke dem på en gjenstand til felles glede for oss alle? Nå var tilhengeren ute av snøen og ikke fylt av oppussingsavfall, så gikk turen til Slependen og lørdag kveld ble den innviet med lørdagsunderholdning og pølsepizza!

Sen pølselunsj mens vi venter på utlevering

Pakkene er klare

Lakka tester mens vi monterer


Det skrus

Ferdig! 

Gruppetesting

God plass til å strekke seg ut også 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar