Etiketter

butikktips (53) Elgseter (306) Ferie (110) hund (772) Hverdag (422) interiør (113) jakt (207) Jul (285) Krokskogen (225) mat (426) Matauk (61) new York (148) oppskrift (187) Reise (211) restauranttips (123) Salat (17) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (253)

mandag 11. juli 2016

Besøker våre tyske venninner

Facebook kan brukes til så mye, blant annet har det gjort at vi har kommet i kontakt med Elghund-entusiaster over hele verden. Av de vi har blitt best kjent med, er Grethe, Susann, Freki og Geri helt nord i Tyskland. Grethe er dansk, Susann er tysk, Freki og Geri er fra Gudbrandsdalen.
Når vi kjører som vi gjør (i ett, kun med ladepauser), kan det være vanskelig å beregne når vi er hvor, vi var ved Hamburg i syv-tiden søndag morgen, og syntes det var i tidligste laget å besøke folk. Men siden vi hadde lyst til å treffe våre tyske venninner, sende vi en melding i messenger, og jammen var de ikke oppe! Så i halv ni-tiden var vi fremme ved deres flotte hjem og ble tatt vel imot.
Hundene hadde et stort eget inngjerdet lekeområde ved plenen og der fikk de fire grå bli kjent med hverandre, bildene taler for seg. Vi ble også servert deilig morgenmat, og vi fikk se på Susann sine lokaler for sin praksis som heilpraktiker. Og så fikk hundene seg en liten runde til før vi satte oss i bilen på vei nordover.
Nå vet vi hvor det er, så da blir det enda enklere å dra innom neste gang vi er på tur sørover!

Hele gjengen (fra venstre: Lakka, Bamse, Freki, Geri)

Bamse med alle damene rundt seg

Bamse og Freki

Gunnar og Geri

Musejakt?

Et yndet område av det flotte lekeområdet til Freki og Geri 
Grethe med Freki og Lakka

Susann og Lakka

Gunnar i midten med de søte tispene rundt


Lakka studerer robotgressklipperen. Det står nå på innkjøpsplanen til Elgseter, sommeren 2017

Geri, Freki og Bamse

Freki, Geri og Lakka

Hele gjengen

Frei jager Geri


Blodigler. Gunnar planlegger nå å returnere for å få behandlet akillesen sin neste sommer.

Har lånt noen bilder av Grethe og Susann også, for TS var nemlig også der:

Geri og Freki passer godt på besøket sitt

Lakka og Bamse har akkurat ankommet sine tyske venner


1 kommentar:

  1. Dejlige fotos fra sidste år. Så mangler vi bare dem fra i går. Dem glæder vi os til .. og glæder os til at se jer alle fire igen når I tager turen hjemad.
    En kærlig hilsen fra os fem i Schleswig Holstein

    SvarSlett