Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (117) hund (879) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

søndag 31. juli 2016

Fredag 29.7.


Var møtedag for enkelte, så da ble fruen droppet av for en siste runde på Crossgates Mall før åpningstid, mens Gunnar dro for å møte regnskapsfolkene og presentere dem for deres nye kontaktperson i NTi.

Da vi møttes igjen ble det brunsj på Standard. -og det ble med det måltidet den dagen, for å si det sånn... M&C (liten porsjon) var så mektig som vi aldri før har smakt, tre munnfuller hadde gjort nytten... (Og de tre første munnfullene smakte godt også, men det sim kom etterpå ble bare... For mye...). Vi bestilte også en hummerbisque (som er en stor favoritt her i husholdningen), men den smakte mest jevning, og grillspyd med kamskjell med bacon og mango og ananassalsa som smakte kjempegodt!

Da brunsjen var fortært og Gunnar hadde fått seg noen nye t-skjorter, bar det nordover med bil. Først til Saratoga Springs, som er et populært mål for utflukter/ting å gjøre i Albany. De er spesielt kjent for hesteveddeløp, og det var lett å se da vi kom dit: hester over alt! De er også kjent for å huse mange kunstnere og ha et kreativt miljø, og hadde vi vært rike, hadde vi lett hatt med oss et bilde av David Hill hjem. Saratoga Springs er en by som preges av overskudd, og med det kommer det gjerne en del morsomme men dog ikke absolutte nødvendige butikker, som hundebutikker. Det kommer selvsagt de hjemme til å nyte godt av: Demokratkjeks er underveis!

Da Saratoga Springs var unnagjort, kjørte vi til Vermont , for å se oss rundt og for å få med oss litt mer av naturen. Istedet for en kort spasertur i bushen, endte vi med en lang kjøretur på en avsidesliggende grusvei, vi så ikke noe dyreliv, men det var definitivt i nærheten! Det var også flere åpne områder som ble brukt til camping, som i venner og familie tar med seg telt eller campingvogn for å fyre bål og hygge seg sammen i helgen. Vi kjørte forbi i skumringen, og det var veldig hyggelig å se (og lukte) alle menneskene som koste seg!

Gunnar hiver seg over M&C!

Jockeys

Gatelangs


Svensk vingård ved Five fingers lake 


Spesialforretninger:
Mat

Spill... 

Lakka og Bamse hadde nok vært fornøyde med å tilbringe tid her! 

Hund Gatekunst (bokstavelig talt... Det tegnes med kritt...)

Butikkskilt... -gjett hva de selger der..? 

Kafeskilt

Ønskebildet... 

Stokkrose, rimelig stor... 

Langs veien: 
Sjekk dekkene bak! 

Frukt og grønnsaksboder (det var en del slike med ved også). Self service. 

Typiske hus


Fra bilturen i "fjellene" 


Skogen her er så tett! Man har verken sikt oppover eller bortover.

Hengebru bort til en liten hytte. Det synes som om trangen til å rydde rundt hytta ikke er den samme her som vi er vant med i Norge. 

Camping
  


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar