Etiketter

butikktips (49) Elgseter (248) Ferie (107) hund (736) Hverdag (362) interiør (97) jakt (142) Jul (209) Krokskogen (189) mat (333) Matauk (54) new York (126) oppskrift (151) Reise (174) restauranttips (107) Salat (10) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (214)

mandag 11. juli 2016

Hjem til Norge

Lørdag morgen (8.55) startet turen hjem til Norge, natt til mandag (02.00) landet vi på Elgseter. Turen gikk veldig greit, bare små dupper underveis, i forbindelse med lading. Det gjorde seg med EM-finale på radioen gjennom Sverige også da.
Lørdag morgen ble vi kjørt med elminibussen fra hotellet til stasjonen, så tok vi toget til Täsch (hadde ryddet bort parkeringsbilletten mens vi var i Zermatt, men det ordnet seg fint, uten en gang å måtte betale noe ekstra). Derfra bar det til dyrlegen i Visp (Sepp Blatters fødeby), for å få ormekur hos dyrlegen (for dyrlege har de faktisk ikke i Zermatt). Så ble det en tur på biltoget gjennom fjellet igjen (stasjonene heter Goppenstein-Kandersteg), og så var det hovedveier nordover. Vi stoppet for middag i Strasbourg, så Lakka og Bamse fikk være litt turister i Frankrike for noen timer) og så hadde vi en stopp i Wrist, hos våre elghundvenner fra FB der. Derfra var det ferge fra Puttgarden til Rødby og fra Helsingborg til Helsingør.
Fine veier, lite kø (Tyskland bør passeres på natten), kjekt å kjøre!

Fullt på toget til Täsch


Lakka og Bamse ønsket seg en kattunge å leke med, de fikk et alpemurmeldyr-kosedyr istedet... 

Vi passerer St. Niklaus

Det dyrkes i høyden

Venter hos dyrlegen. Lakka og Bamse fikk ormekur-tablettene sine og er da klare for innreise til Norgen i løpet av 1-5 døgn. 

Biltoget mellom Goppenstein og Kandersteg 


Tesla i Alpene

Det ble veldig varmt på lørdagen. Så da kom disse avkjølende bandanasene til nytte (de trekker til seg væske. Så legges i kaldt vann i noen sekunder og festes rundt halsen, så har de en svalende effekt i mange timer) Lakka og Bamse havnet også i baksetet etter hvert, da det var lettere å holde temperaturen nede der enn helt bak. 


Salg av lokal bær og frukt langs veiene i Sveits også

Moreller

Lakka nyter å ha privatsjåfør, mens hun selv kan nyte utsikten fra baksetet

Middag ved ladestasjonen i Danmark, solide porsjoner til veldig behagelige priser


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar